ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

To karotaki.gr δεν πρόκειται σε καμία απολύτως περίπτωση να παραδώσει τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους. Ούτε καν ...σε μας! Σε προστατεύουμε ΠΛΗΡΩΣ. Παραγγέλνεις, πληρώνεις, στο στέλνουμε ή το παίρνεις χέρει με χέρι, ΤΕΛΟΣ. Αντίο δεδομένα. Δεν κρατάμε ούτε στοιχεία, ούτε τι αγόρασες, ούτε ποιος είσαι εσύ που τα αγόρασες, ούτε τίποτα. Τα πάντα με ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΩΝΥΜΙΑ. To karotaki.gr δεν πρόκειται σε καμία απολύτως περίπτωση να παραδώσει τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους. Δεν πρόκειται ποτέ να σας αποστείλουμε διαφημιστικά μηνύματα. Το e-mail σας το ζητάμε για να σας αποστείλουμε επιβεβαίωση της παραγγελίας, το τηλέφωνο και τη διεύθυνση τη χρειάζεται η ταχυδρομική υπηρεσία ή για τη συνάντηση.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ

Και πολύ καλά κάνεις. Αν είσαι στην Αθήνα, να επιλέξεις την αγορά ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ. Θα κανονιστεί μια συνάντηση σε κάποιο σταθμό του metro (όχι προαστιακό - όχι ηλεκτρικό) με τον πωλητή, θα σου δώσει το εμπόρευμα, θα του δώσεις τα λεφτά. Γλίτωσες τα ταχυδρομικά.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η αποστολή γίνεται, αναλόγως την περιοχή που διαμένετε, είτε με courier είτε με συστημένο. Στην πρώτη περίπτωση υποτίθεται ότι φτάνει εντός μίας εργάσιμης ημέρα από την ημέρα που θα το παραδώσουμε στο Courier. Στη δεύτερη περίπτωση οι χρόνοι διαφέρουν και έχουμε δει από αυθημερόν (ναι, μείναμε με ανοιχτό το στόμα) έως και δέκα μέρες.

Από δική μας πλευρά, από τη στιγμή που θα λάβουμε την ειδοποίηση από το PAYPAL ότι έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή, επιβεβαιώνουμε την εισροή του ποσού και συσκευάζουμε άμεσα τα προϊόντα που παραγγείλατε και αν είναι συσκευασμένα πριν τις 5 το απόγευμα τα πάμε εμείς οι ίδιοι στο courier ή στο ταχυδρομείο για να ξεκινήσει η αποστολή τους προς εσάς.

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει υπηρεσίες φροντίζουμε αμέσως μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής να ενεργοποιηθούν και να σας ενημερώσουμε σχετικά.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ

Αν μένεις στην Αθήνα, το πιο εύκολο είναι Χέρι - με Χέρι με τον πωλητή.
Αν έχεις πάρει προϊόντα από διάφορους πωλητές ή αν ο πωλητής είναι εκτός Αθηνών, τα συλλέγουμε και μόλις γίνει αυτό, σε ειδοποιούμε να βρεθούμε σε έναν σταθμό metro για να γίνει η παράδοση και η πληρωμή.
Για αποστολή με ταχυδρομείο και ΙΧΝΗΛΑΤΙΣΗ η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με την ΚΑΡΤΑ ΜΕΤΡΗΤΩΝ / ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ σας είτε με απ'ευθείας μεταφορά από το PAYPAL.

Για την πληρωμή με ΚΑΡΤΑ χρησιμοποιούμε τον μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό οργανισμό του κόσμου. Τον PAYPAL.

Η συναλλαγή είναι απόλυτα ασφαλής και εγγυημένη και για τα δυο μέρη που συναλλάσσονται.

Τα πάντα είναι στα Ελληνικά, απλά και κατανοήσιμα.


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ PAYPAL

Μπορείτε να εξωφλήσετε και με την κάρτα σας.
Στο κάτω μέρος (όπως βλέπετε και στη φωτογραφία)
το PAYPAL έχει ένα γκρι κουμπί που αναγράφει:
Πληρωμή με τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα.
Το κάνετε κλικ και πληρώνετε με την κάρτα σας. Τόσο απλά.
Εμείς λαμβάνουμε την ειδοποίηση δευτερόλεπτα, κυριολεκτικά δευτερόλεπτα μετά την εξώφληση της παραγγελίας και εφ'όσον είναι εργάσιμη ώρα, συσκευάζουμε αμέσως την παραγγελία σας.
Αν είστε σε κάποια από τις περιοχές που έχει δωρεάν ταχυδρομικά, θα σας στείλουμε e-mail ως προς το ποια ώρα θέλετε να περάσουμε για να σας παραδώσουμε την παραγγελία.


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΛΗΡΩΜΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΑΚΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ


Created by Xpert.gr Software www.xpert.gr
arithmology     I     Para Bellum