SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Σ Π Α Ν Ι Α ΕΙΔΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ


ΕΠΙΠΛΟ ΝΙΠΤΗΡΑ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ _

ΕΠΙΠΛΟ ΝΙΠΤΗΡΑ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ


Αρχική τιμή: 315,00€

Tιμή karotaki.gr: 180,00€


102

Δώσατε του κόσμου τα λεφτά για έναν νιπτήρα με έπιπλο WC από κάτω και μέσα σε λίγους μήνες ανακαλύψατε ότι φούσκωσε; 

Σας πούλησαν πεπιεσμένο χαρτί για έπιπλο; Μέσα στο μπάνιο που έχει υγρασία;

Σας κατασκευάζουμε το ίδιο έπιπλο με ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ και τέλεια υδροστατική βαφή για να αντέχει σε κάθε υγρασία.

Χειροποίητο ξύλινο έπιπλο φτιαγμένο στα μέτρα σας! Η προσφορά αφορά σε λευκό έπιπλο αλλά μπορεί να γίνει και σε κάποιο άλλο από τα βασικά χρώματα. Φτιαγμένο από ξύλο πεύκου που λόγω του εσωτερικού ρετσινιού είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στην υγρασία. Η προστασία αυξάνεται με το ειδικό λάδι και φυσικά την άριστη βαφή.

Η τιμή περιλαμβάνει τα εργατικά για την αφαίρεση του προηγούμενου επίπλου (ούτως ή άλλως πρέπει να πάρουμε τα σωστά μέτρα για να ταιριάσει γάντι) και την τοποθέτηση του καινούριου ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Για εκτός Αττικής, δίδεται νέα οικονομική προσφορά που να καλύπτει τα αντίστοιχα έξοδα του προσωπικού που θα έρθει στον χώρο σας. Για παράδειγμα άλλο το κόστος για Χαλκίδα (μία ώρα διαδρομή και διόδια) και άλλο για Χαλκιδική (6 ώρες και έναν σκασμό διόδια).

 

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ένα έπιπλο που θα το έχετε χρόνια και δεν θα χαλάσετε σχεδόν ποτέ ξανά λεφτά για να το αντικαταστήσετε παρά μόνο αν θέλετε να αλλάξετε χρώμα ή ύφος στο μπάνιο σας.

Ιδανικό για:

  • Οικογένειες με παιδιά
  • Όσους βαρέθηκαν να αγοράζουν ξανά και ξανά έπιπλο νιπτήρα
  • Ενοικιαζόμενα δωμάτια (λόγω αντοχής)
  • Λόγους Υγείας. Το πεπιεσμένο χαρτί γεμίζει μούχλα.
  • Λόγους καθαριότητας. Καθαρίζει με ένα απλό πέρασμα.

 

Η τιμή αφορά σε έπιπλο μονού νιπτήρα με δύο πόρτες και ένα ράφι. Χρησιμοποιούνται τα πόμολα του προηγούμενο επίπλου σας ή αν θέλετε να τα αλλάξετε, πόμολα δική σας επιλογής τα οποία σας επιβαρύνουν. Δεν περιλαμβάνει τον νιπτήρα και της βρύσης και του καθρέφτη. Μιλάμε για αλλαγή του επίπλου από χειροποίητο αντίγραφο με ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ.

Ο πελάτης μπορεί να επιθυμεί πόμολα από χρυσάφι ή ελεφαντόδοντο. Η δική μας εργασία αφορά στην κατασκευή του ντουλαπιού. Αν τα πόμολά σας είναι χαλασμένα, μπορούμε να βάλουμε δύο πόμολα δικής μας επιλογής, όμως όπως κάθε νοικοκύρης γνωρίζει, είναι καλύτερο να επιλέγετε μόνοι σας για το δικό σας σπίτι. Όπως και να χει, δεν περιλαμβάνονται τα πόμολα.

 

Μεγαλύτερα σε μέγεθος σχέδια κοστίζουν αναλόγως.

Μην ξεχνάτε ότι η κατασκευή είναι tailor made. Χειροποίητη ακριβώς στα μέτρα σας.

 

Διευκρίνιση: Επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους όπως αναφέρει ο τίτλος η προσφορά αναφέρεται στο έπιπλο του νιπτήρα βαμμένο σε βασικό χρώμα επιλογής του πελάτη. Δεν περιλαμβάνεται ο νιπτήρας, η βρύση, τα πόμολα, τα πλακάκια, ο τοίχος, το διαμέρισμα, το οικόπεδο, ο πλανήτης, ...και γενικότερα ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος που έχει όρεξη για τέτοιες ...αμερικανιές. Επίσης δεν αναλαμβάνουμε τη δημιουργία ειδικών αποχρώσεων.

 


_____

Ενημέρωση, νομική ειδοποίηση: Αγαπητέ πελάτη, οι λεπτομέρειες και η περιγραφή του προϊόντος ή της υπηρεσίας είναι όπως μας έχουν δωθεί από τον κατασκευαστή του. Το karotaki.gr δεν ευθύνεται για οιαδήποτε αλλαγή μπορεί να προκύψει ή όποια διαφορά έχει προκύψει στο εξής από τον κατασκευαστή ο οποίος είναι ο μόνος υπεύθυνος για το προϊόν. Το karotaki.gr είναι απλά μεταπωλητής.


ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΛΗΡΩΜΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΑΚΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ


Created by Xpert.gr Software www.xpert.gr